Forefronts kontor i Sundsvall har flera starka ramavtal och ett nära samarbete med våra kollegor från hela landet, inte minst tillsammans med grannkontoret i Åre. Efter sommaren tillträdde en ny regionchef för kontoret i Sundsvall.

Linda Åstrand

Linda Åstrand, som sedan länge är bosatt i Sundsvall, har tidigare jobbat på Telia och har lång erfarenhet av affärsutveckling och ledarskap. ”Jag brinner för affärsutveckling och har alltid varit intresserad av vad ny teknik kan innebära för möjligheter.” säger hon.

Linda sökte sig till Forefront av tre anledningar. ”För det första är Forefront ett värderingsstyrt företag som passar väl överens med mina egna värderingar. För det andra ligger de i teknikens framkant. Slutligen var det också uppdraget i sig, att fortsätta bygga upp Region Mitt med utgångspunkt i Sundsvall.”

Framåt kommer Sundsvallskontoret att rekrytera inom bland annat systemutveckling, arkitektur och test. Forefront kommer även vara synliga på några väl utvalda event i höst. Utöver befintliga kunder finns det många spännande potentiella kunder inom bland annat offentlig sektor. ”Vi kommer fortsätta bygga upp regionen och stärka ett redan etablerat samarbete med övriga Forefront. Personligen ser jag fram emot att lära mig nya saker, utveckla relationer med nya kollegor och kunder, samt att göra nya affärer.”

Vill du jobba på kontoret i Sundsvall?

Just nu har vi flera lediga tjänster:

Kontakt

Linda Åstrand, Regionchef Sundsvall
linda.astrand@forefront.se
073 052 93 68