Systemutveckling, användbarhet och projektledning är några av de områden som ingår i upphandlingen. Det är också några av de kompetenser som matchar mycket väl med de erbjudanden som Forefront arbetar med, vilket bidrog till att vi fick tilldelning på detta avtal. Forefront bedriver idag ett flertal större projekt inom de områden som Region Uppsala efterfrågar.

Forefront Consulting i Uppsala

Region Uppsala är en politiskt styrd organisation som ansvarar för frågor inom hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, kultur, samt regional utveckling. De har cirka 11 000 medarbetare och den viktigaste uppgiften är att ge människorna i länet god hälso- och sjukvård.

Forefronts kontor i Uppsala, som öppnade tidigare i år har ett fokus på design och tjänstedesign. Vi vill jobba nära våra kunder. De kan sin bransch, vi kan UX, design och teknik”, sa då Johan Adolfsson, kreativt ansvarig på kontoret.

I upphandlingen ingår även följande kommuner: Uppsala, Enköping, Knivsta, Heby, Tierp, Älvkarleby, Håbo och Östhammar. Vidare ingår Uppsala Vatten och Avfall AB, Skandionkliniken samt Gamla Uppsala Buss AB.