Forefront Consulting expanderar till Åre

21 mars 2018

Som del i tillväxtstrategin etablerar Forefront Consulting nu ytterligare ett kontor, denna gång i Åre.

”Kontoret i House Be blir en fysisk plats för vårt Center of Excellence inom IoT, där erbjudandet byggs starkt av hela Forefront, med Åre som nav.” säger Fredrik Carlén, ansvarig för Åre-kontoret. ”Vi kommer också att driva satsningar på egna produkter, vilket är något vi brinner för och som matchar regionens styrkor.” 

 

Åre-kontoret stöttar även hela Forefront med event och workshops mot kunder, partners och anställda. Erfarenheter delas mellan de sju kontoren i Sverige, med kompetenser inom Strategi & Verksamhet, Design och Teknik. 

 

”Vi jobbar med hela digitaliseringserbjudandet, men teknik och utveckling i synnerhet. Tiden är mogen för allt mer distribuerade team, så i Åre ska vi ligga långt fram och stärka samarbetet med våra kunder i resten av landet. Vi erbjuder kunderna leveranser av yppersta kvalitet och våra anställda den livskvalitet Åre-livet innebär.” säger Fredrik.  

 

Ambitionen är att fördubbla antalet anställda under 2018. Forefront har redan rekryterat 5 personer till det nya kontoret, utöver Fredrik och Karl-Petter Åkesson som var med från starten i januari. ”Vi lägger mycket tid på att bygga ett starkt och jämställt team från start, och ser fram mot att fortsätta vår tillväxtresa i regionen”, säger Fredrik. 

 

Ytterligare information lämnas av: 

Fredrik Carlén

Ansvarig Forefront Consulting Åre 
070 – 239 25 29 
fredrik.carlen@ffcg.se Click here to unmute & here to see another vid (0 of 0)

Nästa nyhet

Grattis till vår kund SJ som vunnit IDGs pris för ”Årets sajt”!

19 mars 2018