Forefront Consulting etablerar sig i Linköping

23 februari 2018

”I Linköping kommer vi att fortsätta driva ett center of excellence för open source-utveckling. Vi kommer också att ha extra fokus på design sprints och strategier/metoder för distansarbete, eftersom distribuerade arbetssätt är något vi arbetat med under flera år”, säger Maria Svensson Wiklander, affärsenhetschef för Forefronts hubbar runt om i landet.

Etableringen i Linköping sker genom att webbyrån Noc fusioneras in i Forefronts verksamhet. Noc startades 2007 och hade vid slutet av 2017 13 medarbetare i Linköping, Bräkne-Hoby, Stockholm, Åre och Östersund. Genom denna kontorsetablering, fortsätter Forefronts tillväxtresa i Sverige. Vi kommer nu att kunna serva både den lokala och nationella marknaden på ett bättre sätt.

 

Genom närvaro i fler städer i landet kan kompetenser och erfarenheter delas mellan kontoren och driva Forefronts innovationskraft ännu snabbare.

 

Att ha en stark närvaro i Linköping och Östergötland ligger i vår strategi att bedriva verksamhet i våra kunders geografiska närhet”, säger Maria. ”Staden ligger i framkant när det gäller innovation och startups, där vi idag har flera intressanta och växande kunder. Under 2018 planerar vi att dubbla antalet anställda på kontoret.”

 

Ytterligare information lämnas av:

Maria Svensson Wiklander
Affärsenhetschef Hubbar - Forefront Consulting

Telefon: 070– 380 00 07

Mail: maria.svensson-wiklander@ffcg.se 

Nästa nyhet

Forefront om Affärsmodeller – 4. Därför ska ditt kundsegment beskriva mer än en bransch

21 februari 2018