”I Linköping kommer vi att fortsätta driva ett center of excellence för open source-utveckling. Vi kommer också att ha extra fokus på design sprints och strategier/metoder för distansarbete, eftersom distribuerade arbetssätt är något vi arbetat med under flera år”, säger Maria Svensson Wiklander, affärsenhetschef för Forefronts hubbar runt om i landet.

Forefront Consulting i Linköping

Etableringen i Linköping sker genom att webbyrån Noc fusioneras in i Forefronts verksamhet. Noc startades 2007 och hade vid slutet av 2017 13 medarbetare i Linköping, Bräkne-Hoby, Stockholm, Åre och Östersund. Genom denna kontorsetablering, fortsätter Forefronts tillväxtresa i Sverige. Vi kommer nu att kunna serva både den lokala och nationella marknaden på ett bättre sätt.

Genom närvaro i fler städer i landet kan kompetenser och erfarenheter delas mellan kontoren och driva Forefronts innovationskraft ännu snabbare.

Att ha en stark närvaro i Linköping och Östergötland ligger i vår strategi att bedriva verksamhet i våra kunders geografiska närhet”, säger Maria. ”Staden ligger i framkant när det gäller innovation och startups, där vi idag har flera intressanta och växande kunder. Under 2018 planerar vi att dubbla antalet anställda på kontoret.”

Ytterligare information lämnas av:

Anna Drotz

Telefon: 070 665 92 74

Mail: anna.drotz@forefront.se