11 oktober 2017

Tid: 17:30
Plats: Holländargatan 13, Stockholm
Sista anmälningsdag: 10 oktober 2017

Visste du att mer än 50% av alla analytiska frågor inom ett företag kommer att besvaras via sök-teknologi, det vill säga möjligheten att ”googla” på affärsdata? Det förutspår analysföretaget Gartner i sin Magic Quadrant för beslutsstödsverktyg. På vårt nästa kompetensevent kommer vi att utforska möjligheter inom Search Driven Analytics.

Forefront Consulting i Uppsala

Välkomna till Forefront Consultings kompetensevent på temat Search Driven Analytics

I Gartners Magic Quadrant för beslutstödsverktyg förutspår man att mer än 50% av alla analytiska frågor inom ett företag kommer att besvaras via sök-teknologi, det vill säga möjligheten att ”googla” på affärsdata.

Steve Binning, BI-strateg på Forefront, berättar hur den nya teknologin tar begrepp som ”self service” och ”demokratisering av data” till en helt ny nivå. Till skillnad från de traditionella BI- och visualiseringsverktygen möjliggör sökteknologin att alla medarbetare i en organisation snabbt och enkelt kan få svar på nya affärsfrågor utan krav på fördefinierade rapporter och dashboards. Detta kommer utan tvekan att revolutionera vårt sätt att arbeta med rapportering och analys.

Wiko Law från vår partner ThoughtSpot, bolaget som rekordsnabbt etablerat sig inom denna kvadrant och utnämnda till Cool Vendor in Analytics 2016, kommer och berättar om sin lösning inom Search Driven Analytics. Han kommer att demonstrera hur enkelt det är att få svar och visualiseringar på alla de frågor ni har idag och som ni kommer att ha imorgon. Dessutom kommer han att visa helt nya Spot IQ – ”AI Driven Analytics for Humans”.

Förutom spännande dragningar och möjlighet till bra diskussioner bjuder vi på mingel, mat och dryck. Vi ser fram emot en inspirerande kväll med er, varmt välkomna!

Program

17:30 Mat och mingel

18:00 Presentationerna startar

19:00 Mingel och diskussion

Search Driven Analytics

Datum

11 oktober 2017

Tid

17:30

Plats

Holländargatan 13, Stockholm

Sista anmälningsdag

10 oktober 2017

Relaterade ämnen

Anmälan till

Search Driven Analytics

Anmälan till eventet är nu stängd. Kontakta event@forefront.se om du har några frågor.