11 september 2018

Tid: 07:30
Plats: Holländargatan 13, Stockholm
Sista anmälningsdag: 4 september 2018

Framtidens bank är snabb och säker. Flödet av nya produkter och tjänster kräver större lättrörlighet. Hur säkerställer du att din verksamhet fortsätter vara relevant för kunderna? Hur kan du dra nytta av de tekniska möjligheter som finns – snabbt, smart och säkert? Välkommen på frukost hos Forefront Consulting tisdagen 11 september.

En vinnande bankstrategi för framtiden

Anna Grandt (SEB)

SEB delar med sig av insikter från praktisk realisering av en digital och öppen bank som möter dagens såväl som morgondagens kunder. Hur formuleras visionen? I vilka huvudströmmar sker utvecklingen och vad behövs för att kunna realisera framgångsrika kundupplevelser?

Digitala plattformar stöttar framtidens banker

Johannes Anderberg (Microsoft)

Med konkreta exempel från svenska finansbranschen och fintechbolag i Kina presenterar Johannes hur modern teknologi möjliggör ett ökat tempo i utvecklingen. Han ger oss en trendspaning med utgångspunkt i hur digitala plattformar kan användas för att skapa framtidens digitala ekosystem.

Lånehandläggning i raketfart hos Nordnet

Björn Löfroth (Forefront Consulting) & Per Nyfelt

Kunder är vana vid allt snabbare svar i alla sina interaktioner. Björn Löfroth och Per Nyfelt berättar om en förnyelseresa där tidigare batchorienterad lånehandläggning kopplas upp online mot kunden, komplex logik bryts ned i tydliga affärsregler, och automatisering möjliggör ständig vidareutveckling av ett ständigt uppkopplat system.

AML och bedrägeribekämpning i bankbranschen

Andreas Lundsten (Forefront Consulting)

Hur kan Kafkas strömningsfunktionalitet utnyttjas för att implementera en snabb och säker AML- och bedrägeribekämpnings-plattform? Under denna mer tekniska presentation beskriver Andreas hur dessa tekniker kan kombineras med en microtjänstearkitektur för att optimera en realtids AML-plattform.

Frukosten beräknas vara klar vid 10.

Open Banking i praktiken – snabbare, smartare, säkrare

Datum

11 september 2018

Tid

07:30

Plats

Holländargatan 13, Stockholm

Sista anmälningsdag

4 september 2018

Relaterade ämnen

Anmälan är stängd

Kontakta event@forefront.se om du har några frågor.