22 mars 2017

Tid: 17:30
Plats: Holländargatan 13, Stockholm
Sista anmälningsdag: 15 mars 2017

Den 22 mars är det dags för vår nästa utvecklarpub! Kom och lär dig mer om Elastic-stackens nykomling Prelert och få svar på vanliga frågor kring OpenShift med provisionering till Azure.

Välkommen till en utvecklarpub med tema Elastic Prelert och OpenShift med provisionering till Azure. Vi må vara övertygade om att containers är framtiden, men hur får vi med oss alla andra, så att det blir verklighet? Under kvällen får du svar på vanliga frågor och tips om hur du kan tänka för att lyckas. Du får även höra om Elastic-stackens nykomling Prelert och hur du med dess hjälp kan få ett självlärande monitoreringsverktyg för IT-system.

På scen kommer du att få se både Frontiers samt extern talare från Red Hat. Passa på att träffa likasinnade och mingla i en avslappnad miljö hos oss på Forefront. Förutom spännande dragningar och möjlighet till diskussion så bjuder vi även på mat och dryck. Våra utvecklarpubar genomförs ungefär en gång var tredje månad och varierar i tema och inriktning. Fokus är alltid på nya trender och heta ämnen inom teknik och digitalisering.

Varmt välkomna den 22 mars!

Elastic Prelert & OpenShift

Datum

22 mars 2017

Tid

17:30

Plats

Holländargatan 13, Stockholm

Sista anmälningsdag

15 mars 2017

Relaterade ämnen

Anmälan är stängd

Kontakta event@forefront.se om du har några frågor.