10 mars 2020

Tid: 07:45 – 09:30
Plats: Holländargatan 13, Stockholm
Sista anmälningsdag: 2 mars 2020

Den digitala transformationen är i full gång och de flesta organisationer och företag ser över system, processer och arbetssätt. Nu är det hög tid att titta på automatisering av lämpliga processer. Allt för att istället kunna lägga tid på värdeskapande aktiviteter. Men vad krävs för att få det att fungera på riktigt? Hur går vi från att testa tekniken till en automatiserad vardag?

Välkommen på ett frukostseminarium där vi belyser dessa aspekter från ett verksamhetsperspektiv. Under morgonen får du höra exempel på hur andra organisationer tagit steget från test till fullskalig utrullning. Du får även tips på vad som krävs för att skapa nya tankesätt och få dessa att omfamna hela organisationen för att maximera effekten av investeringen. Från klockan 07:45 bjuder vi på frukost och klockan 08:15 drar presentationerna igång.

Forefront Consulting i Uppsala

Agenda

  • Intro – vad innebär det att automatisera?
  • Hur tar du steget från tester till förverkligande
  • Paneldiskussion

Eventet beräknas vara klart till 09:30. För dig som mer konkret vill veta hur din organisation kommer igång med arbetet finns även möjlighet att stanna kvar och prata med våra experter inom området. Kryssa i sådant fall detta alternativ i din anmälan.

Eventet görs i samarbete med

Another kind of automation

AKOA – Another Kind Of Automation – är ledande inom automationsområdet och utnyttjar Robotic Process Automation (RPA) och Artificiell intelligens (AI) för att forma framtidens organisationer.

Den intelligenta arbetsplatsen – Redo för morgondagens digitala medarbetare?

Datum

10 mars 2020

Tid

07:45 – 09:30

Plats

Holländargatan 13, Stockholm

Sista anmälningsdag

2 mars 2020

Nyligen publicerat

Anmälan är stängd

Kontakta event@forefront.se om du har några frågor.