21 januari 2019

Tid: 13:30 – 16:30
Plats: Dragarbrunnsgatan 65, Uppsala
Sista anmälningsdag: anmälan stängd

Vill du veta mer om hur du kan komma närmre era kunder med hjälp av AI och humanoider? Hur du inkluderar organisationen i designarbete, eller skapar ett intranät som faktiskt används? Den 21 januari 2019 firar Forefront Uppsala ett år, och du är välkommen på seminarium och födelsedagsfirande!

Forefront Consulting i Uppsala

Vi kommer hålla till i våra lokaler på Dragarbrunnsgatan 65 i Uppsala, och du får möjlighet att lära dig mer om ovan ämnen genom att delta i presentationer och diskussioner i våra olika temarum. Eventet drar igång klockan 13:30 och beräknas vara klara vid klockan 16:30. Anmäl dig via formuläret nedan.

Artificiell intelligens (AI) och humanoiden Pepper

Hur kommer du igång med AI, och vilka är de största fallgroparna? Charlotte Söderhjelm, Affärsområdeschef, ger dig inblick i möjligheterna med avancerad analys med hjälp av självlärande system, vilket är en del av det vi idag kallar artificiell intelligens (AI).

Passa även på att lära känna Pepper, vår humanoid, under ledning av Robin Johannesson, Pepperutvecklare. Med fokus på mänsklig interaktion och förmåga att känna igen ansikten och känsloyttringar är humanoiden ett spännande komplement för kundupplevelsen i en mängd situationer.

Arkitektur som skapar förändringskraft för din verksamhet

Förändringsarbete blir ständigt alltmer komplext med allt fler intressenter involverade och stora eko-system av lösningar byggs upp som ska underhållas och vidareutvecklas. Att fokusera på arkitekturen klargör kontroll på verksamhetens riktning – var ni startar, vilken del av verksamheten som påverkas av en förändring och hur en framtida lösning ska designas. Vilka arkitekturmodeller som är relevanta är alltid helt avhängigt situationen. Det som är avgörande är hur arkitekturen används med fokus på genomförande.

Forefront etablerar och bedriver ett arkitekturarbete i framkant, genom att tydliggöra arkitekturprofessionen och säkerställa avtryck genom ett smartare förändringsarbete. Presentationen hålls av Fredrik Wallin, konsult.

Smartare intranät

Står du inför att skapa ett nytt intranät eller vill förbättra det du har? Genom att utgå från användarnas behov maximerar du möjligheten att skapa ett intranät som stödjer organisationens kommunikationsbehov. Annika Jansson, Strategic Director inom Webb & UX på Forefront, går igenom några enkla sätt att involvera användarna med i framtagandet av intranätet. Annika har lång erfarenhet av att leda stora webbprojekt, och kommer att dela med sig av hur man gör för att lyckas med sitt webbprojekt.

Varmt välkomna!

Anmälan till eventet är nu stängd. Vid frågor kontakta event@forefront.se

AI, humanoider, arkitektur och intranät – Forefront Uppsala fyller ett år!

Datum

21 januari 2019

Tid

13:30 – 16:30

Plats

Dragarbrunnsgatan 65, Uppsala

Sista anmälningsdag

Anmälan stängd

Relaterade ämnen